Meubel Opslag

Inboedelopslag Kerkrade, Parkstad en Sittard min. 20% voordeliger dan Self-storage

Bij een verhuizing moet er een hoop gepland worden. Helaas kan het voorkomen dat u uw nieuwe woning niet meteen kunt betrekken, terwijl u uw oude woning al heeft verlaten. Het is dan handig om uw spullen ergens te kunnen opslaan. Bij ons verhuis bedrijf kunt u uw spullen in een professionele opslag in Heerlen, Kerkrade of Nuth laten opslaan.

Uw inboedel veilig opslaan

In Heerlen, Kerkrade en Nuth heeft Verhuis Zorg Limburg een geconditioneerde opslag loods. Hier kunnen uw spullen en meubels bij de juiste temperatuur opgeslagen worden, mocht dat nodig zijn. Vooraf wordt van al uw spullen een inventarislijst gemaakt, naar wens met fotoreportage.

Woning ontruiming service in Parkstad

Het kan voorkomen dat een woning snel ontruimd moet zijn en dat het nog niet duidelijk is wat er met de inboedel moet gebeuren. In dit geval biedt Woning ontruiming service van Verhuis Zorg Limburg uitkomst. Onze verhuizers ontruimen de woning indien nodig binnen 48 uur en maken van de inboedel een inventarislijst, naar wens met fotoreportage. In de opslag van Verhuis Zorg Limburg wordt de inboedel opgeslagen totdat het voor u duidelijk is, wat er met de spullen gebeuren moet. Vanuit de opslag kan de inboedel vervolgens naar één of meerdere adressen vervoerd worden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de spullen zelf op te halen bij de opslag.

Opslagruimte in Kerkrade Heerlen Sittard nodig

Gaat u niet verhuizen, maar zoekt u wel een opslag in Bijv. Hoensbroek, Brunssum, geleen of Maastricht? Ook dan bent u welkom bij de opslag van Verhuis Zorg Limburg. De geconditioneerde opslagruimte is de perfecte oplossing voor het stallen van uw spullen voor langere of kortere termijn. De opslag in Nuth, Kerkrade en Heerlen zijn Makkelijk bereikbaar. Dus ook wanneer u van buiten een van deze plaatsen komt, kunt u uw spullen prima in de loodsen van Verhuis Zorg Limburg opslaan.

Uitbreiding inboedel opslag Verhuis Zorg Limburg

Tip: Wegens uitbreiding van onze opslagruimte, hanteren wij tijdelijk zeer gunstige tarieven voor het ophalen en retour brengen van uw inboedel.

Offerte op maat

Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften, maken wij graag een offerte op maat. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 045 260 1000 of gebruik maken van onze e-mail terugbel service. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

senioren verhuizer Parkstad Kerkrade Landgraaf
Verhuis-liften-verhuur