Woning Ontruiming

Uw regio specialist voor een zorgeloze woningontruiming en verhuizing

Stel u gaat verhuizen naar een kleinere woning of er is iemand overleden en u weet zich geen raad met de overgebleven spullen, Dan is Verhuis Zorg Limburg Misschien wel de ideale oplossing. Ruim 205 klantbeoordelingen met rapportcijfer boven de 8,5. Bij het woning ontruimen worden alle huisraad, inboedel, vloerbedekking, vitrage door ons zorgvuldig verwijderd. Bruikbare inboedel wordt zoveel mogelijk via de goede doelen en maatschappelijke instellingen waar Verhuis Zorg Limburg mee samenwerkt een herbestemming gegeven.

Specialist in woning ontruimen en verhuizen van groot naar klein in uw eigen regio

Verhuis Zorg Limburg is de specialist voor huisontruiming en verhuizing. Met 405 klantreviews! Het concept dat wij aanbieden voor woning ontruimen en verhuizen is uniek en een groot succes. Communicatie met de klant is daarbij belangrijk. Tijdens de ontruiming van de woning wordt u stipt op de hoogte gehouden. Vakmanschap en Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Bruikbare inboedel krijgt een 2e leven en gooien wij niet weg!

Verhuis Zorg Limburg staat dicht bij de mensen en zorgt er liever voor dat iemand anders er nog iets aan heeft (denk aan de minima). Het scheelt u ook nog een hoop onnodige kosten en iemand anders wordt er blij van! Wij halen uw woning leeg op een efficiƫnte en respectvolle manier en dat tegen redelijke prijzen!

Interesse in onze dienst verlening?

Verhuis Zorg Limburg maakt graag met u een afspraak om al uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen. Ons Verhuisbedrijf ziet meteen of er bruikbare inboedel in de woning aanwezig is, die wellicht bij de minima aangeboden kan worden. De overige spullen zullen ter vernietiging op een afval verwerkings bedrijf worden aangeboden. Meteen na het offerte bezoek, ontvangt u alle besproken werkzaamheden via de e-mail, met een prijsvoorstel. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Akkoord met de offerte?

Op de afgesproken datum wordt de woningontruiming en/of de verhuizing conform afspraak uitgevoerd door het verhuis bedrijf Verhuis Zorg Limburg. Als er tijdens de ontruiming toch nog spullen van waarde worden gevonden, dan worden deze voor u apart gehouden. Denk hierbij ook aan spullen met voor u een hoge emotionele waarde zoals sieraden en foto's.

Iedere huisontruiming of verhuizing vraagt om een maatwerk oplossing.

Woningontruiming van Verhuis Zorg Limburg biedt dan ook altijd maatwerk en past zich aan aan uw wensen en die van de verhuurder of makelaar. Vanaf het moment dat u sleutels van de woning aan ons toevertrouwd, zorgen wij ervoor dat de woning keurig wordt opgeleverd aan u, de verhuurder of makelaar.

Woningontruiming Verhuis Zorg Limburg in uw eigen regio:

Woningontruiming Kerkrade, Landgraaf, Parkstad, Heerlen, Hoensbroek, Voerendaal, Brunssum, Schinveld, Bochholz, Simpelveld, Vaals, Valkenburg, Schimmert, Hulsberg, Maastricht, Nuth, Gulpen, Wijlre, Born, Beek, Schinnen, Sittard, Geleen, Stein, Amstenrade, Waubach, Schaesberg, Eygelshoven en alle dorpen die om deze genoemde dorpen/ steden heen liggen.

senioren verhuizer Sittard Geleen Stein Elsloo Schinnen
Verhuislift verhuur Parkstad