Scholen en Instellingen

School verhuizingen een Lastig karwei voor alle partijen

Het verhuizen van een school is altijd een type verhuizing dat om veel voorbereiding en vakmanschap vaagt. Een basisschool, middelbare school, hogeschool of een universiteit iedere school wordt super verhuist door het verhuisbedrijf Verhuis Zorg Limburg. Tijdens een schoolverhuizing moet er altijd in overleg met de school rekening gehouden worden met de planning omtrent de leerlingen. Hoe minder de leerlingen worden gestoord tijdens de lessen hoe beter en dat weet Verhuis Zorg Limburg maar al te goed. Daarom adviseert ons Verhuis bedrijf altijd een verhuisplanning dat buiten de lesuren valt van de leerlingen. Denk hierbij aan het weekend, vakantie of in de avond.

Kwaliteit schoolverhuizingen

Verhuisbedrijf Verhuis Zorg Limburg is in staat uw school perfect te verhuizen. Het gehele verhuisteam van ons bedrijf is hierin ervaren en werkt met hoge kwaliteit verhuis materialen. Verhuis Zorg Limburg is de bekende schoolverhuizer waardoor u bent gegarandeerd van kwaliteit. Kiezen voor Verhuis Zorg Limburg is dus kiezen voor zekerheid en kwaliteit.

Projectleider als aanspreekpunt

Iedere schoolverhuizing krijgt bij Verhuis Zorg Limburg een projectleider die het aanspreekpunt vormt tussen ons verhuis bedrijf en de desbetreffende school. Voorbereiding is in het geval van een schoolverhuizing zeker het halve werk. De projectleider zal er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat de voorbereiding perfect verloopt. Denk bij voorbereiding aan het maken van een sticker-plan of het maken van een draaiboek.

Schoolverhuizingen al sinds jaar en dag

Verhuis Zorg Limburg is trots op de historie van het bedrijf, de vader van onze directeur verhuisde al scholen en instellingen. Het verhuizen van het inventaris van een school wordt al sinds 1970 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in schoolverhuizingen?

Verhuis Zorg Limburg zorgt voor een schoolverhuizing die op rolletjes loopt. Duidelijke afspraken, een goede voorbereiding en een stukje extra service zorgen ervoor dat uw bedrijfscontinuïteit zo kort mogelijk onderbroken wordt. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via +31(0)45 260 1000, via e-mail info@verhuiszorglimburg.nl of u kunt ons contactformulier invullen. Wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk te woord wordt gestaan door onze professionele medewerkers.

senioren verhuizer Parkstad Kerkrade Landgraaf
Verhuis-liften-verhuur